martes, 2 de junio de 2009

Marta Garrigós i Bueno, nominada Fallera Major Infantil 2010 de la Falla Almirant Cadarso


A continuació Foc i Flama oferix el nomenament de la Fallera Major Infantil de la comissió de Almirant Cadarso:

En compliment de l'acort de la Junta celebrada el dimarts, 19 de maig, el membres d'esta Comissió, encapçalats per la Fallera Major Infantil, 2009, Paloma LOZOYA, Fallera Major 2009, Irene LOSADA, Presidenta, Laura CANO, i Presidents Infantils 2009 i 2010, Jaume REIG i Alejandro JIMÉNEZ, respectivament, es personaren el divendres, 29 de maig, en el domicili de Marta GARRIGÓS i BUENO, per a transmetre-li la seua Nominació com a Fallera Major Infantil 2010.

Després de la traca anunciadora, l'irrupció dels fallers en sa casa inundà de llàgrimes de sorpresa i emoció el ulls de Marta, qui no s'esperava esta Nominació que rebia a través de les paraules que li va dedicar nostra Presidenta Laura CANO. Cal també remarcar que este ha segut el primer acte d'Alejandro JIMÉNEZ i VICENTE, com a President Infantil, qui es va fer les primeres fotografies junt a sa Fallera Major i els representants infantils eixents.

La vivenda de Marta a partir d'eixe moment fon un tràfec continu de fallers i amics, que portava a la chiqueta de forma reiterada a recaure en les seues emoció i alegria, sempre ben acollida entre els seus pares.

No faltaren flors, regals, confidències entre les Falleres Majors Infantils, brindis en champan i l'opípar aperitiu oferit pels pares de Marta.

Marta de nou anys, té el seu aniversari en setembre. Estudia en la English School l'equivalent a 4rt de Primària. Practica ballet, natació i pàdel. Pertany a la Comissió d'Almirant des de que va nàixer, puix sa mare, Trini, és una de nostres falleres més actives de tota la vida,... i sa filla, nostra Fallera Major Infantil d'enguany, no es queda darrere.

Alejandro té sèt anys, si be el 18 de juliol és el seu aniversari. Estudia en el Colege Cumbres de Campolivar. Aficionat a la peixca, practica ademés bàsket i tenis. A pesar de sa curta edat té un ampli currículum faller des de que va nàixer i pertanyia a Ripalda-Soguers, passant després per Nou Campanar, a on sa mare, Esperança, fon la Fallera Major de 2007, i Convent de Jerusalem, arribant a Almirant en el passat eixercici.
La Falla d'Almirant Cadarso es congratula puix aixina de tindre este maravellós equip de representans infantils per a les Falles de l'any que ve.








No hay comentarios:

Publicar un comentario