viernes, 5 de junio de 2009

Esta vesprada a les 19:30 hores en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat es fara homenage al poeta Pere Delmonte nombrat Prohom per esta entitat



Hui ningú es pot pedre l´homemage al poeta Pere Delmonte nomenat Prohom per Lo Rat Penat, deixem la nota de l´entitat valencianista.

Esta vesprada del dia 5 de juny, divendres, a les 19:30 h. i en el Saló Constantí Llombart de la nostra entitat es celebrarà un acte en homenage i recort del poeta Pere Delmonte i Hurtado, en el seu nomenament com a Prohom i presentació del seu retrat per a la pinacoteca de Lo Rat Penat.

PROGRAMA

I PART

- Paraules de l'Hble. Sr. President de Lo Rat Penat, D. Enric Esteve i Mollà.
- Llectura de l'Acta en el nomenament de Prohom al poeta Pere Delmonte i Hurtado.
- Asunción Fayos, vda. del poeta, en el seu nom i en el dels seus fills farà entrega a Lo Rat Penat del retrat de Pere Delmonte realisat pel pintor J. A. Espinar per a la Galeria de Prohoms de la Societat.

II PART

- Llectura de poemes a càrrec de Remigi Pons i Tudela.
- Interpretació dels temes "Cantar volguera" i "Per la vora de la plaja" (havanera), poemes de Pere Delmonte en música de Vicent de Miguel. Conchin Darijo, soprano i David Gómez, piano.
- Actuació del Cor Popular de Lo Rat Penat, en els temes: "Cant a la terra" (P. Delmonte, card. Benlloch), "Himne a Sant Vicent Màrtir" (P. Delmonte, J. Madrid) i "Himne a Lo Rat Penat" (A. Ramon, J. Madrid).

No hay comentarios:

Publicar un comentario