miércoles, 25 de marzo de 2009

Montroy celebra els dies culminants de les seues falles esta semana

A continuació posem el programa d´activitats de estos dies de falles a la localitat de Montroy que culminaran el diumenge amb la cremà, i al mateix temps animem a tots a que visiten este poble:

Dimecres, 25 de març
Pel matí, anirem al taller de l´artista per començar a dur les peces que compondran els monuments fallers, esmorzarem amb tota tranquilitat i, poc a poc, durem al lloc de la plantà tota la falla.
A les 20:30 hores: Plantà de la falla infantil de 2009, pels més menuts de la Falla, acompanyats per tots els fallers i falleres assistents.
A les 21:30 hores: Sopar de la plantà, fesolà per a tots els fallers, amics, veïns i simpatitzants.
A les 24:00 hores: Rematament dela plantà oficial de les falles de 2009.

Dijous, 26 de març
Pel matí, de 11:00 a 13:00 hores caldrà apuntar-se per al dinar del divendres i arreplegar els tiquets de consumicions.
A les 17:00 hores: Festa de les cucanyes a la porta del casal per a fallers i simpatizants, amenitzat pel grup d ´animació Espurna Oci. A continuació, xocolatada per a tots.
A les 19:00 hores: Acompanyats de tabal i dolçaina, farem l´arreplegà de l´estoreta pels carrers del poble.
A les 22:00 hores: Sopar sobaquer al casal per a tothom i en especial, per als fallers i falleres que tinguen atorgada recompensa de Junta Central Fallera.
Després, hi haurà espectacle de playback "sorpresa", on podran participar tots aquells majors espontanis que presenten a l´encarregat de música de la falla la seua cançó. No hi ha límit d´edat.

Divendres, 27 de març
A les 8:00 hores: Despertà infantil per a començar a feer soroll pel poble. Després, xocolatada per als assistents.
De 12:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00 hores: S´instal.larà un parc infantil per a tots els xiquets.
A les 14:00 hores: Es farà un dinar per tota la comissió infantil.
A les 19:00 hores: Primera cercavila per a repartir els detalls als abonats en agraïment per la seua col.laboració. L´itinerari serà de la Font cap al carrer l´Horta.
A les 21:00 hores: Tradicional festival de paelles al carrer la Pau, on començaran a cuinar-se totes les paelles. També hi haurà tómbola amb premís per a tots (l´arreplegà del gènere per a les paelles s´avisarà amb antelació).
A les 22:00 hores: Sopar al carrer la Pau de totes les paelles que es puguen menjar. Després ball amb una afamada orquestra.

Dissabte, 28 de març
A les 8:00 hores: Despertà per a totes les dones de la Falla, i els xiquets ens ajudaran a despertar-les. Com sempre, hi haurà xocolatada per als que queden desperts.
A les 12:00 hores: Segona cercavila dels abonats, farem l´altra part del poble, o siga de la font cap al raval.
A les 14:00 hores: Mascletà dedicada a la Fallera Major Infantil, xiqueta Àngels Blanco Moreno i al seu President Infantil Óscar Fuentes Moreno, després, dinar al casal pera la comissió major.
(apuntar-se per al dinar dels majors la vespra fins a les 14:00 hores)
A les 18:00 hores: Acudir al casal per a celebrar l´emotiva ofrena de flors a la nostra patrona, la Divina Aurora (es prega màxima puntualitat). La flor s´arreplegarà al casal fins al moment de desfilar.
A les 22:30 hores: Sopar sobaquer al casal per a tots els fallers, amics i simpatitzants que vulguen gaudir de les nostres falles.
A les 24:00 hores: Al pabelló de la Falla, farem nevetla amb una afamada orquestra.

Diumenge, 29 de març
A les 8:00 hores: Última despertà de les falles de 2009, per als fallers que queden vius, després xocolatada amb els últims bunyols que ens queden.
A les 11:30 hores: Acompanyats per la Unió Artística Musical de Montroy, arreplegarem a les falleres majors i acudirem a l´esglèsia per a assistir a la santa missa en honor a Sant Josep, oficiada pel nostre rector D. Cristobal Castells Tarazona.
Després es ballarà una dansà pel carrer Major.
A les 14:00 hores: Mascletà dedicada a la Fallera Major, Nuria Moreno Oliva.
A les 19:00 hores: Tradicional tren faller on es demostra que no hi ha edat per a passar´ho bé i per a gaudir de la festa en companyia de tots amb unió i harmonia.
A les 22:00 hores: Sopar sobaquer al casal per als més fadrins que encara aguanten.
A les 23:30 hores: Espléndid castell de focs artificials a cárrec del nostre pirotècnic Santiago Grau, després farem la típica rodà a la mançana i les Falleres Majors Nuria i Àngels, sempre acompanyades pels nostres Presidents, li pegaran foc a la traca que cremarà els monuments fallers de 2009.
Com tots els anys contaren en estes falles amb la presència i participació de la Foguera germana d´Alacant Gran Vía- La Cerámica.
La junta directiva podrà alterar l´horari advertint-ho amb antelació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario