jueves, 19 de febrero de 2009

La Junta Local Fallera de Torrent nos comunica sus actos para las Fallas 2009


Gran variedad de actos están preparados por esta Junta Local presidida por Jose Martinez Benavente y que cuenta para este ejercicio como Falleras Mayores a Sandra Fas y Carla Cuñat.

Vamos a continuación a ofreceros
los actos programados para estos proximos dias que nos han enviado nuestros amigos de la Junta Local de Torrent:

Dia 21 de Febrer.

A las 14:30 hores, al Restaurant El Pino de la nostra ciutat, dinar en honor de la Fallera Major Infantil de Torrent, la xiqueta Carla Cuñat i Triguero i la seua Cort d´Honor, amb la assistència de les Falleres Majors i dels Presidents Infantils de les comissions falleres.
Tindrà lloc l´intercanvi de fotografies entre la Fallera Major Infantil de Torrent i les Falleres Majors Infantils de les comissions falleres, i acabarà amb un final de festa.

Dia 27 de Febrer.

A les 21:30 hores, al restaurant El Pino de la nostra ciutat, acte d´imposició de recompenses de la Torre d´Or amb Fulles de Llorer i Brillants, a tots els guardonats, per la Fallera Major de Torrent.
En este acte tindrà lloc l´intercanvi de fotografies entre la Fallera Major de Torrent i les Falleres Majors de les distintes comissions falleres de la nostra ciutat.

Dia 28 de Febrer.

A les 10:30 hores en el recinte de la Torre, esmorzar de germanor i atraccions per a els infantils.
A les 20:00 hores, des del balcó de l´Ajuntament de Torrent, es farà el tradicional acte de la crida, presidida per les Falleres Majors de Torrent i les Corts d´Honor amb l´assitència de autoritats, la Junta Local Fallera i les comissions falleres de la ciutat.
En acabar es fara al peu del granerer un omenatge al faller, y es lligira un manifest en honor seu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario