martes, 22 de septiembre de 2009

Especial Grafic de la Proclamacio de la Fallera Major Infantil, Marta Garrigos i Bueno de la comissio Almirant Cadarso- Compte d´Altea


Desde Foc i Flama deixem el comunicat que ens han enviat esta comissio i les fotografies corresponents:

Un any més, a boqueta nit del dissabte 19 de setembre, el Casal de la Falla d’Almirant Cadarso – Comte d’Altea es va omplir de gom a gom de fallers, amics i familiars per a recolzar a Marta GARRIGÓS i BUENO en la seua Proclamació com a Fallera Major Infantil de l’eixercici 2009-10.

Com és tradicional en estos casos s’escomençà per la despedida de la Fallera Major Infantil 2009, Paloma LOZOYA, a qui Iris BELÀSTEGUI va dedicar-li unes simpàtiques paraules en representació de la Comissió Infantil. El seu President Infantil, Jaume REIG, també es va despedir i va passar el relleu a Paloma per a que nos fera la seua sentida despedida.

Es cridà a continuación al cadafal, per cert primorosament decorat per a l’ocasió, al President Infantil 2010, Alejandro JIMÉNEZ i VICENTE, per a que rebrera per fi a Marta GARRIGÓS a dit escenari. Rebuda en fortíssims aplaudiments, se li entregà el quadro commemoratiu de la seua nominació, que enguany es tracta d’una barreja de motius valencians i fallers de la Comissió, resaltant la propia image de la chiqueta.

Després d’una lacònica benvinguda per part del President Infantil Alejandro, arribà l’esperat moment de sentir les primeres paraules que Marta li dedicà a eixa, la seua Comissió, a la que pertany des de que va nàixer.

En acabant, la Presidenta de la Comissió, Laura CANO, va tancar l’acte en les seues paraules, no sense donar pas al cant de nostre Himne i la traca que en lo carrer retia homenage a la nova representant dels chiquets de la Comissió.


No hay comentarios:

Publicar un comentario