viernes, 11 de septiembre de 2009

Ahir se va presentar una nova edicio del Concurs de Teatre i Concurs de Teatre Infantil que organisa Junta Central Fallera


En l´ambit cultural del Corte Ingles de Colon se va presentar una nova edicio del Concurs de Teatre Infantil que arriba a la XXVII edicio y del Concurs de Teatre en la seua XXXVI edicio.

Va presentar l´acte Maria Torras que va combinar amb una recopilacio d´ images de obres representades en l´edicio de l´any passat. A continuacio va tancar la presentacio amb la seua intervencio, Felix Crespo, President de Junta Central Fallera y Regidor de Festes de l´Ajuntament de Valencia, que va animar a que enguany se puga vore mes gent en la representacio de les diferents obres participants, i per tant reconeixer la gran labor que fan moltes comissions fallers que participen.

Dir que totes les obres se representaran en la Sala Flumen de la nostra ciutat i recordar que este medi, este Blog, Foc i Flama anira informant de la programacio a diari de les obres a representar per a que tots estiguen informats del calendari.

Recordar que estigueren tambe en l´acte a mes de Felix Crespo, president de Junta Central Fallera, Marta Agustin y Maria Berbel, Falleres Majors de Valencia 2009, Jose Boix, Vicepresident de JCF, i per supost el delegat de Cultura de JCF, Jose Ombuena, a continuacio deixem mes fotos de l´acte realisat anit:




No hay comentarios:

Publicar un comentario