viernes, 3 de julio de 2009

Maria del Carme Marqués i Ruiz, nomenada Fallera Major per al exercici 2010 per la Falla Almirant Cadarso-Comte Altea


La Comissió de la Falla d’Almirant Cadarso - Comte d’Altea, en la Junta General Ordinària celebrada el dia 30 de juny, aprovà per unanimitat i aclamació la proposta de la seua Presidenta de nombrar Fallera Major per a l’eixercici 2010 a Na Maria del Carme MARQUÉS i RUIZ.

Maria del Carme, naixcuda en Valéncia, és fallera de la Comisión des de l’eixercici 2004, quan va arribar de la mà de la seua amiga i actual Presidenta, Laura CANO. Està casada i té quatre fills. La seua residència habitual està en Bruseles (Bèlgica), puix Maria del Carme és funcionària per oposició, actualment destinada en la Direcció General de Relacions Exteriors de la Comissió Europea com desk officer de Bolívia. És Llicenciada en Dret per l’Universitat de Valéncia i Doctora en Dret Internacional per l’Universitat Complutense de Madrit en la calificació de cum laude.

La proposta a Maria del Carme es va produir en un sopar el dia 28 de juny en la Cafeteria Bimbi, en assistència de la Presidenta, Laura CANO ZAMORANO i d’atres membres de la Comissió. Maria del Carme, sorpresa i molt ilusionada en sa nova responsabilitat, acceptà la proposta de la Comissión en gran alegria, puix ella és fallera des de fa moltíssims anys, havent pertanygut entre atres a la Falla Pere III el Gran - Pintor Salvador Abril (la falla de Pere) durant els anys anteriors a la seua entrada en nostra Comissió. Sa germana i els seus nebots són també membres de la Comissió d’Almirant Cadarso - Comte d’Altea, des del eixercici abans mentat.

Des de Foc i Flama donem la enhorabona per nomenament i que tinga un bon i feliç exercici en el seu regnat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario