jueves, 14 de mayo de 2009

Comença el treball en Tres Forques-Conca-Perez Galdos este exercici


Els nostres amics de la comissió de Tres Forques-Conca-Perez Galdos no paren i si no llegiu llegiu el que a continuació ens han enviat:

No sabem parar.

Quan només feya vint dies que les falles del 2009 es convertiran en cendra, ya se sentien pel número 77 del carrer de Conca el esgarrifant so de uns quants engranages. No massa, això també es veritat, pero unes quantes meninges començaven a eixugarse en tal de traure algo de profit, en poc trellat, pero sempre, sempre... pensant en vert (anunci no patrocinat).

Tres Forques- Conca tindrà un proyecte molt impactant per al 2010, de molta actualitat i en molta sorna i critica, molt àcid... només per a tots aquells que no vullguen vore lo mateix any rere any... una falla gran en prou mes presupost que l'any passat, en molta mes mala bava i només per a paladars exquisits... Una falla infantil que fa tot un MESTRE ARTISTE FALLER, que en molta ilusió ha preparat per a triumfar, i ho farà!

El llibret per al 2010 serà un llibret mes treballat que el de l'any anterior. Cumplint les fases que varem programar fa quatre anys, anem poc a poc a mes. Els seus autors saben perfectament el que s'espera d'ells i competirem a Lo Rat Penat, com sempre, per a guanyar.

Que, vos quedeu fora del nostre proyecte?


Tres Forques- Conca
2010 Una odissea... sense espai.

Des de Foc i Flama desigem un bon exercici als amics d´esta comissió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario